Profile
Join date: May 14, 2022
About

➤➤LiVE: https://bit.ly/Hockey-2022


➤➤HOCKEY-TV: https://bit.ly/Hockey-2022


Tjekkiet slog Schweiz efter straffeslag, så med ét point mod Schweiz kan de danske ishockeyherrer ende som nummer to i gruppe B.Efter en sejr og et nederlag, kan Danmark lørdag eftermiddag med en sejr sikre sig et vældig godt udgangspunkt inden kvalifikationskampene til kvartfinalen. Kampen kan du se på DR1 klokken 14.10.


Se vinter-OL på TV 2, TV 2 SPORT, TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY.

De danske ishockeyherrer har en andenplads i OL-gruppen at spille for, når de går på isen til den sidste gruppekamp mod Schweiz lørdag.


Fordi Tjekkiet fredag besejrede Schweiz efter straffeslag, kan Danmark endda tåle at tabe til schweizerne i overtid eller straffeslag og stadig snuppe andenpladsen, hvis russerne samtidig holder tjekkerne fra at vinde i ordinær tid.


Den tjekkiske sejr betyder dog også, at Danmark stadig kan slutte sidst i gruppe B.

Derfor havde TV 2 SPORTs ishockeyekspert Morten Green helst set, at Schweiz havde nedlagt Tjekkiet i ordinær tid.


- Så havde Tjekkiet stået med nul point, og Danmark ville have været sikker på en tredjeplads i gruppen og en bedre seedning i playoffkampene, end hvis de ender med at blive nummer fire, siger Green.


Lykkes de danske ishockeyherrer med at slå Schweiz - hvad enten det er i ordinær tid, overtid eller straffeslag - er de sikre på at blive nummer to i gruppe B.

Og så må tiden vise, om fem eller seks point er nok til at blive den bedste toer på tværs af grupperne og snuppe en direkte billet til kvartfinalerne.


Danmark lider smalt nederlag til stormagt

Bliver Danmark ikke den bedste toer eller nummer tre eller fire i gruppen, venter en playoffkamp om en plads i kvartfinalerne.

Kampen mellem Danmark og Schweiz begynder klokken 14.10. Du kan følge kampen på ol.tv2.dk.


Danmark bliver nummer to i gruppe B. I morgen finder vi så ud af, hvem Danmark skal møde i kvalifikationskampen om at gå i kvartfinalen.

Det bliver vi klogere på i morgen. Indtil da kan vi nyde synet af gruppe B herunder.


ishockey/danmark

ishockey live stream gratis

ishockey live tv

ol ishockey 2022 program

ol - ishockey 2022 stilling

ishockey ol 2022

ishockey live tv2 sport

sønderjyske ishockey live![LIVE@STREAM!]Danmark - Schweiz direkte på nettet,Ishockey på TV & Stream
More actions