Profile
Join date: May 15, 2022
About

[!]НА ЖИВО[!]>Бокс@~ Кубрат Пулев - Джери Форест На Живо @Излъчване на бой на 14 май 2022 г


Кубрат Пулев - Джери Форест На Живо


Кубрат Пулев - Джери Форест На Живо


Кубрат Пулев се завръща на боксовия ринг за пръв път след поражението, което му бе нанесено от Антъни Джошуа в края на 2020 година.


Както е известно, след загубата Кобрата си взе почивка, а след това се качи на друг ринг - този на "Триад Комбат", за да спечели срещу Франк Мир и да завоюва световната титла в новата дисциплина в бойните спортове.


Сега обаче Кубрат, току-що навършил 41 години, ще се изправи срещу американеца Джери Форест - отличен боец от САЩ, но въпреки това Пулев е фаворит в двубоя. Мачът е част от "TrillerVerz 5", като мачът на Кобрата е непосредствено преди този на неговия брат.


Тервел Пулев е част от главното събитие на вечерта, като ще се изправи срещу Сергей Ковальов.


Гледайте мача на Кубрат Пулев в САЩ - ето как

За съжаление, българска телевизия няма да излъчи събитието на 15-и май (14-и май в САЩ). Родният ефир няма права върху вечерта, а тя ще бъде излъчена от FITE.TV - американска стрийминг платформа, която излъчва редица бойни вечери от цял свят.


Именно на сайта FITE.TV можете да гледате цялото събитие + двубоите както на Кубрат, така и на Тервел. За целта обаче, трябва да имате регистрация и платен абонамент във FITE.TV (вижте цените на пакетите за мача тук!).


Има 3 начина за гледане на битката на Пулев - плащане на пакет "пей-пър-вю" срещу 7.99 долара за галавечерта. С абонамент "TrillerVerz" можете да гледате цял месец различни събития на "Трилър" за сумата от 2.99 долара. Третият вариант е да се абонирате за "Fite+" - едномесечен абонамент за редица събития в платформата FITE, за сумата от 4.99 долара на месец.


Как, кога и къде можем да гледаме мачовете на Кубрат Пулев и Тервел Пулев


Най-добрите ни боксьори - Кубрат Пулев и Тервел Пулев, излизат в неделя рано сутрин (15-и май) в първите си боксови двубои за тази година. Двамата са част от специалната галавечер "TrillerVerz 5" в Лос Анджелис, като за щастие на българските фенове битките ще са в сравнително удобно за България време.

Както е известно, Кубрат Пулев за пръв път ще е в "подгряваща" роля, като в предпоследния двубой от галата ще се бие срещу Джери Форест. От своя страна, Тервел Пулев е част от главното събитие и ще се бие срещу Сергей Ковальов - бивш световен шампион в "лека тежка" категория.


Само един начин има, по който можете да гледате мачовете на българските боксьори - вижте как:


Както вече споменахме, мачовете на българските братя ще са в удобно време за България в неделя сутринта - в колко часа започват битките на Кубрат и Тервел Пулеви вижте тук.


Всичко преди, по време и след двубоите и мачовете на Кубрат и Тервел Пулеви НА ЖИВО можете да следите в Sportlive.bg.

few

f

c

dfs

dcxs

xc

s

xc

scxs

a

cas

xs

a

x

s

xa

[!]НА ЖИВО[!]>Бокс@~ Кубрат Пулев - Джери Форест На Живо @Излъчване на бой на 14 май 2022 г
More actions